top of page

Minishoots Sahara

IMG_8171.jpg

Sahara Shoots!

Is het hoog tijd voor nieuwe foto's van jullie gezin, van jou en jouw partner, jouw huisdier of gewoon van jezelf? Schrijf je dan in voor een Sahara Shoots. Dit zijn kleine fotoshoots die op vaste dagen worden georganiseerd op een vaste locatie, namelijk de zandvlakte de Sahara in Ommen. Minishoots zijn kort, maar krachtig; ideaal voor gezinnen of als loveshoot of juist een paar mooie portretten van jezelf en eventueel met jouw huisdier! 

 

Wat kun je verwachten?

  • Minishoot van max. 30 minuten

  • Locatie: Sahara, Ommen

  • Maximaal 6 personen. Liever met meer personen? Boek dan een extra tijdslot!

  • Prijs: € 99,- inclusief 8 digitale foto's in kleur én zwart-wit die je zelf kunt uitzoeken uit een galerij. Meer foto's bijbestellen is mogelijk. 

  • Wanneer: Kies voor een avond met mooi zacht licht, met misschien zelfs een zonsondergang. Het is het écht waard om de kinderen wat langer wakker te houden. Liever overdag? Dat kan ook! Boek hieronder een geschikte datum en tijdslot. 

Voorwaarden

  • Bij het boeken van een Sahara Shoot geef je automatisch toestemming voor het gebruik van foto's voor de website en social media van Ilse van Harten fotografie. Liever niet? Geef dit dan aan in onderstaand formulier.

  • Annuleren kan kosteloos uiterlijk 6 weken van te voren. Bij annulering binnen 6 weken voor de shoot dient de helft van de minishoot betaald te worden. 

Zo leuk waren de voorgaande Sahara shoots!

Ja, ik schrijf mij in voor een Sahara Shoot!

Schrijf je hieronder in voor een Sahara Shoot. Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk van mij reactie of jouw gekozen tijdstip nog beschikbaar is. 

Kies 1 tijdvak uit onderstaande data

DINSDAG 23 JULI
DONDERDAG 25 JULI
ZATERDAG 24 AUGUSTUS
DINSDAG 27 AUGUSTUS
ZATERDAG 27 JULI
VRIJDAG 30 AUGUSTUS

Wat super leuk dat je je hebt ingeschreven voor de minishoot. Ik stuur je zo snel mogelijk een bericht of jouw gekozen tijdstip nog beschikbaar is.

Kun je niet op bovenstaande data? Jammer!
Meld je hier aan voor de wachtlijst en jij hoort als eerste wanneer er weer nieuwe data online staat!

bottom of page