top of page

Wensenformulier schoolfotodag

Binnenkort kom ik bij jullie op school de schoolfoto's maken. Om alles op rolletjes te laten lopen wil ik jullie vragen dit formulier in te vullen. 
1. Welke achtergrond willen jullie?

Tip! Wissel elk jaar af in achtergrond kleur/type.

Achtergronden.png
1a. Indien jullie bij vraag 1 voor buiten hebben gekozen en het is toch slecht weer op de fotodag. Welke kleur achtergrond wensen jullie dan?
2. Indien jullie voor binnenfotografie hebben gekozen; Wensen jullie bij de achtergrond nog een ondergrond?
Ondergronden.JPG
4. Willen jullie dat er een teamfoto gemaakt wordt?
5. Willen jullie een afscheidsfoto van groep 8?

Extra informatie:

Het is mogelijk om een afscheidsfoto te maken van groep 8 die niet in de verkoop komt, maar mee kan worden gegeven aan groep 8 aan het eind van het schooljaar. Deze afscheidsfoto maak ik dan meteen op de fotodag. In dat geval maak ik dus twee verschillende foto’s van groep 8, één voor de verkoop en één voor het afscheid. Deze afscheidsfoto stuur ik digitaal naar jullie op en deze kunnen jullie dan zelf ergens laten afdrukken. Mochten jullie hier gebruik van willen maken, willen jullie dit dan aangeven in de planning?

Zoals in de brochure staat beschreven vraag ik jullie om zelf een planning te maken passend bij jullie wensen en lesrooster. Download hieronder een voorbeeld en pas deze aan naar jullie wensen en lesrooster. Graag uiterlijk een week van te voor de schoolfotodag mailen naar ilsevanhartenfotografie@outlook.com

Bedankt voor jullie wensen. Ik ga er mee aan de slag. Mochten hierover nog vragen zijn dan horen jullie van mij.

bottom of page