top of page

Familieshootdagen

IMG_8171.jpg

Maak herinneringen en leg ze vast!

Is het hoog tijd voor nieuwe foto's van jullie gezin/familie of van jou en jouw partner? Schrijf je dan in voor een Familieshootdagen! Deze fotoshoots worden op vaste dagen georganiseerd op een vaste locatie, namelijk de zandvlakte de Sahara in Ommen. Een prachtige locatie met grote zandvlakte en omringd door een heel mooi bos. Het leent dus heel goed voor een fotoshoot met afwisseling in achtergrond en diverse opstellingen. Deze shoot is 45 minuten; niet te kort en zeker niet te lang! Ideaal voor families & gezinnen met (jonge) kinderen. 

 

Wat kun je verwachten?

  • Fotoshoot van max. 45 minuten

  • Locatie: Sahara, Ommen

  • Maximaal 15 personen. Liever met meer personen? Boek dan een extra tijdslot!

  • Prijs: € 149,- inclusief 12 digitale foto's in kleur én zwart-wit die je zelf kunt uitzoeken uit een galerij. Meer foto's bijbestellen is mogelijk. 

  • Inclusief MINI HARMONICABOEKJE (7x7 cm) als leuk aandenken! (twv. € 29,95)

  • Wanneer: 7 september 2024; 5 oktober 2024; 2 november 2024; 30 november 2024 [kerst editie!]

  • Slecht weer? Dan schuift de familieshootdag 1 week op. Houd dus ook die datum vrij!

 

 

Kunnen jullie niet op deze data? Ik heb nog een paar plekjes vrij voor de Zomer Sahara Shoots. Klik hier om ze te bekijken. 

Voorwaarden

  • Bij het boeken van een FamilieShoot geef je automatisch toestemming voor het gebruik van foto's voor de website en social media van Ilse van Harten fotografie. Liever niet? Geef dit dan aan in onderstaand formulier.

  • Annuleren kan kosteloos uiterlijk 6 weken van te voren. Bij annulering binnen 6 weken voor de shoot dient de helft van de minishoot betaald te worden. 

Zo leuk waren de voorgaande shoots!

JA, wij schrijven ons in voor de FAMILIESHOOTDAG!

Schrijf je hieronder in voor een Familieshootdag. Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk van mij reactie of jouw gekozen tijdstip nog beschikbaar is. 

Kies 1 tijdvak uit onderstaande data

ZATERDAG 7 SEPTEMBER
ZATERDAG 5 OKTOBER
ZATERDAG 2 NOVEMBER
ZATERDAG 30 NOVEMBER [KERST EDITIE!]

Wat super leuk dat je je hebt ingeschreven voor de FAMILIESHOOTDAG! Ik stuur je zo snel mogelijk een bericht of jouw gekozen tijdstip nog beschikbaar is.

Kun je niet op bovenstaande data? Jammer!
Meld je hier aan voor de wachtlijst en jij hoort als eerste wanneer er weer nieuwe data online staat!

bottom of page